Denk mee aan V2


Beste gast,

Ha! Dat rijmt, haha... De nieuwe Habbo API is geweldig en geeft een boel leuke extra mogelijkheden. Als je niet weet wat de Habbo API is geeft dat niet, ga er maar van uit dat ik er veel leuke dingen mee kan. Wat ik hier mee wil zeggen is dat ik wil beginnen aan een V2 te werken van de panelen. Het forum ga ik sowieso omgooien, maar als er iemand is die nog meer feedback heeft zou dat fijn zijn. Want dan pak ik dat meteen mee. Geef het door aan mij, als je aanzienlijk een hoge rang hebt in een van de bedrijven, of laat het iemand doorgeven.

Vergeet niet, feedback geven doe je niet voor mij maar voor jezelf. Op deze manier kun je het de juiste richting in sturen dat het nog handiger, overzichtelijker, mooier en completer is dan wat het nu is! Zelf ben ik geen gebruiker van de panelen dus ik zal ook nergens tegenaan lopen of iets missen. Jullie misschien wel! Laat het me maar weten :)

Met vriendelijke groet,
Bergkat - MiauwWaarschuwingen update!Hey daar allerliefste gebruiker van dit paneel! Wij kregen klachten over dat het waarschuwingssysteem niet goed zou werken, maar dit is een misverstand! Om gebruik te kunnen maken van dit systeem moest de ontvanger van de waarschuwing wel lid zijn van jouw paneel.. Anders werkte het niet! Maar...

We hebben goed nieuws! Vanaf nu hoeft de ontvanger van een waarschuwing geen lid meer te zijn van een paneel of van HabboFanClub. Op deze manier kun jij iedere gebruiker een waarschuwing geven zonder problemen. Uiteraard zit hier ook een nadeel aan vast.. Een niet-bestaande gebruiker op het paneel heeft geen dossier. Deze kan dus ook niet bekeken worden. Helaas!

Doei!
Mika & Wes (of Wes & Mika?)

Inloggen


Het oog op privacy, bakken ervaring en een secure werkstijl zorgen voor de hoge systeem veiligheid. Maar ga zelf ook goed om met je eigen gegevens! Gebruik dus nooit je Habbo wachtwoord. Wij zullen je ook nooit om een e-mailadres vragen of andere privé gegevens. Alleen jouw Habbonaam is nodig om het systeem optimaal te laten werken.
Account
Een account registreren is altijd mogelijk. Echter kun je alleen toegang krijgen tot het beheer paneel zodra een beheerder je account toegang heeft gegeven in het systeem.

Heb je al een account, maar ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem! Je kan jouw wachtwoord vernieuwen door simpelweg je Habbonaam opnieuw te bevestigen.
Imperial Maffia Welkom, gast!